Αποκαλυπτικό: Αυτά τα ζώδια ανοίγουν… την πίσω πόρτα! Δείτε σε ποια ζώδια αρέσει και σε ποια όχι, το πρωκτiκό…

May 17, 2019


Αν θέλετε να βάλετε φωτιά στις μέρες ή καλύτερα τις νύχτες σας, δείτε ποια είναι η κατάλληλη σeξουαλική στάση που απολαμβάνει περισσότερο κάθε ζώδιο. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η προτίμηση σε μια σ…

Loading...


Αν θέλετε να βάλετε φωτιά στις μέρες ή καλύτερα τις νύχτες σας, δείτε ποια είναι η κατάλληλη σeξουαλική στάση που απολαμβάνει περισσότερο κάθε ζώδιο. Αξίζει να σημειώσουμε εδώ ότι η προτίμηση σε μια συγκεκριμένη στάση δηλώνεται περισσότερο από το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται στο γενέθλιο χάρτη η Αφροδίτη για τις γυναίκες και ο Άρης για τον άντρα.

ΚΡΙΟΣ

Έχουν το πάθος, τη φλόγα να καίει μέσα τους και το σeξ πρέπει να είναι γρήγορο, έντονο και συναρπαστικό.
Για τον άντρα Κριό που δεν μπορεί να περιμένει η καλύτερη στάση είναι «στα όρθια» με τη γυναίκα να στηρίζεται σε κάποιο τοίχο και να έχει διπλωμένα τα πόδια στη μέση του και τα χέρια της στους ώμους του. Η γυναίκα Κριός λατρεύει να είναι αυτή από πάνω κατά τη διάρκεια της ερωτiκής πράξης (κι όχι μόνο…)

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλήδονοι, αργοί, με την ένταση να κορυφώνεται λεπτό προς λεπτό, το σeξ μαζί τους είναι μεγάλης διάρκειας αλλά ποτέ βαρετό!
Ο άντρας αλλά και η γυναίκα Ταύρος λατρεύουν την ιεραποστολική στάση. Άνετη, κλασική αλλά εγγυημένη για την απόλυτη ικανοποίηση. Φιλιά και δαγκωματιές εννοείται ότι είναι απαραίτητα, ιδιαίτερα από το λαιμό μέχρι τους ώμους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αεικίνητοι, παιχνιδιάρηδες, το σeξ μαζί τους είναι μια γλυκιά ζαλάδα, καθώς η εναλλαγή ρόλων και στάσεων δε σταματά ποτέ, το ίδιο τα δάχτυλα και η γλώσσα τους που κινούνται αριστοτεχνικά πάνω στο γuμνό σώμα.
Η στάση εγγύηση για την απόλυτη ικανοποίηση είναι η «69», αφού τους επιτρέπει να δίνουν και να παίρνουν ταυτόχρονα απόλαυση. Από κει και πέρα η επόμενη καλύτερη συνταγή για την επιτυχία σας είναι η εμπνευσμένη από τον χορό «lap dance» στάση (Ο άντρας καθισμένος σε μια καρέκλα ή πολυθρόνα και η γυναίκα πάνω του με τα πόδια ανοιχτά να στηρίζονται στους ώμους του).

Screen Shot 2015-06-04 at 21.09.26

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ερωτικοί, ρομαντικοί, θέλουν να προστατεύουν ή να προστατευτούν αλλά πάντα θα βγάζουν το αρσενικό ή το θηλυκό που κρύβουν μέσα τους.
Αν αισθάνονται ασφαλείς τότε η απελευθέρωση στο σeξ είναι άμεση. Η γυναίκα προτιμά να ξαπλώσει με γυρισμένη την πλάτη της πάνω στον άντρα, ώστε να αποφεύγεται η επαφή με το βλέμμα του. Και ο άντρας Καρκίνος λατρεύει αυτή τη στάση συν το ότι μπορεί να παίζει με όλο το σώμα της και ιδιαίτερα το στήθος της.

ΛΕΩΝ

Κυρίαρχοι και στο σeξ, αφού το φλογερό ταμπεραμέντο τους με μια γενναία δόση έντασης και υπεροψίας, βάζει στην τροχιά ευχαρίστησής τους το αντίθετο φύλο, έτοιμο να δηλώσει πλήρη υποταγή.
Θέλουν να είναι αρχηγοί και στον έρωτα, οπότε το «στα τέσσερα» για τον άντρα Λέοντα είναι must! Αν θέλετε να στείλετε στον 7ο ουρανό ένα Λέοντα ή μια Λιονταρίνα φροντίστε να είστε καλοί στο στοματικό σeξ γιατί είναι αυτό που τους προσφέρει την απόλυτη ευχαρίστηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φαινομενικά συγκρατημένοι και συντηρητικοί αλλά στο μυαλό τους κάθε άλλο παρά αυτό είναι, καθώς οι σeξουαλικές τους φαντασιώσεις ξεπερνούν κατά πολύ το μέσο όρο.
Τους αρέσει να έχουν οπτική επαφή κατά τη διάρκεια του σeξ γιατί τους ερεθίζει περισσότερο «το μάτι» γι’ αυτό μια παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης, καθιστοί και όχι ξαπλωμένοι είναι για τους Παρθένους η καλύτερη. Επίσης είναι από τα ζώδια που απολαμβάνει να βλέπει ταινίες ποpνό πριν ή κατά τη διάρκεια της ερωτiκής πράξης.

ΖΥΓΟΣ

Στο παιχνίδι της αποπλάνησης είναι αυτοί που παίρνουν το πρώτο βραβείο. Πολύ αισθησιακοί αλλά και σeξουαλικοί, υπόσχονται απίστευτο σeξ, καθώς είναι πρόθυμοι να προσφέρουν την απόλυτη ευχαρίστηση στον παρτενέρ τους.
Για να τους κάνετε να στενάξουν από hδονή δύο είναι οι στάσεις. Είτε η γυναίκα να είναι ξαπλωμένη μπρούμυτα στο κρεβάτι ενώ ο άντρας κρατά ανασηκωμένους τους γλουτούς της είτε ο άντρας να είναι καθισμένος με λυγισμένα γόνατα και η γυναίκα στην αγκαλιά του αντικριστά, με τα πόδια της να σφίγγουν τη μέση του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φήμη τους ως το πιο σeξουαλικό ζώδιο προηγείται, οπότε τα λόγια είναι περιττά και για όποιον τους αμφισβητήσει η απάντηση δίνεται στο κρεβάτι.
Οι Σκορπιοί λατρεύουν το πολύ και καλό σeξ, ενίοτε με πινελιές αγριάδας καθώς οι δαγκωνιές στη βάση του λαιμού και οι νυχιές δίνουν και παίρνουν. Στάση που σίγουρα ιδανική είναι η γυναίκα ξαπλωμένη μπρούμυτα με τα χέρια είτε ανοιχτά είτε να κρατιέται από το κάγκελα του κρεβατιού ενώ ο άντρας είναι ξαπλωμένος πάνω της και γέρνει στο πλάι για να τη φιλά και να τη δαγκώνει.

Screen Shot 2015-06-04 at 21.09.34

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο της περιπέτειας ακόμα και στο σeξ, καθώς εδώ κάθε στάση ή οποιοσδήποτε χώρος «παίζει» δυνατά.
Χωρίς περιορισμούς, χωρίς δεσμεύσεις, η μία φορά δεν είναι αρκετή για τους Τοξότες, οπότε ετοιμαστείτε για 2-3 γύρους. Αγαπημένη στάση, παρά τα όσα λέγονται, είναι η γυναίκα όρθια με γυρισμένη την πλάτη της στον άντρα να γέρνει ή καλύτερα να είναι πεσμένη πάνω στο γραφείο ή στο τραπέζι ή στον πάγκο της κουζίνας. Επίσης, η γέφυρα κατά την οποία η γυναίκα έχει ανασηκωμένη τη λεκάνη της ενώ ο άντρας την κρατά από τους γλουτούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλά ακούγονται και λέγονται γι’ αυτό το ζώδιο, γιατί αρέσκεται να βγάζει προς τα έξω μια εικόνα που απέχει από την πραγματικότητα, ακόμα και στο σeξ.
Οπουδήποτε αλλού πιθανόν να είναι ψυχροί και απόμακροι αλλά όχι στο κρεβάτι αφού μπορεί μεν να τους λείπει ο αυθορμητισμός αλλά σίγουρα ένα μετάλλιο το ‘χουν στο τσεπάκι τους μιας και ό, τι κάνουν το κάνουν πάρα πολύ καλά. Η αγαπημένη τους στάση το «κουτάλι» ιδιαίτερα για τις γυναίκες αφού προσφέρει άμεση επαφή και απόλαυση. Οι άντρες προτιμούν το «στα τέσσερα» με μια τάση και για πρωκτiκό σeξ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σeξ για αυτό το ζώδιο είναι εγκεφαλικό γι’ αυτό πρέπει πρωτίστως να ερεθίσετε το μυαλό του περισσότερο από το σώμα του. Όσο πιο πολύ φτιάχνεται νοητικά τόσο πιο ασυγκράτητο γίνεται.
Ασύμβατοι και απρόβλεπτοι οι άντρες και οι γυναίκες του ζωδιακού μπορεί να τρελάνουν κόσμο με τα «όχι» που γίνονται «ναι» και το αντίθετο, στο σeξ όμως είναι απίστευτα εφευρετικοί με αγαπημένη στάση το γνωστό «καρεκλάτο». Η απόλυτη αδυναμία τους είναι η αμοιβαία ικανοποίηση με χέρια και δάχτυλα, ενώ ταυτόχρονα έχουν πλήρη οπτική επαφή.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

ΙΧΘΥΕΣ

Έχουμε ξαναπεί ότι αυτό το ζώδιο είναι η μεγαλύτερη «απάτη» στο σeξ, αφού εύκολα μεταλλάσσεται από αθώο και ντροπαλό σε λάγνο και σeξουαλικό και μάλιστα χωρίς καμία προσπάθεια.
Είναι το ζώδιο που απολαμβάνει τις «χειροπέδες» και τα δεμένα μάτια περισσότερο από τον καθένα, αφήνοντας να το καθοδηγήσουν οι υπόλοιπες αισθήσεις κι όχι η όραση. Η τάση τους προς σαδο/μαζο καταστάσεις είναι αρκετά έντονη, χωρίς απαραίτητα να έχουν αυτοί το ρόλο του «θύματος». Αγαπημένη στάση είναι η γυναίκα ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ενωμένα και λυγισμένα πάνω στο στομάχι της.

Τα συμπεράσματα του athensmagazine.gr

Ο Αιγόκερως άντρας κάνει τη διαφορά. Αγαπάει το πρωκτiκό σeξ και το δείχνει, είναι η μεγάλη του αδυναμία και δνε θα σταματήσει να το ζητάει.

Ομοίως και ο Τοξότης άνδρας, θέλει να νιώθει άρχοντας στο κρεβάτι και ο πρωκτiκό είναι ένας σίγουρος τρόπος να επιβεβαιώνει την δυναμική του!

Από τις γυναίκες, ο Καρκίνος είναι ο νο1… ύποπτος για το πρωκτiκό σeξ, αφού στη γυναίκα Καρκίνο αρέσει να δοκιμάζει καινούρια πράγματα, ενώ δεν λέει όχι και σε λίγο… πόνο στο κρεβάτι!

Δοκιμάστε τα παραπάνω και θα δείτε ότι αποδεικνύονται περίτρανα στην πράξη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρόκληση: Ο Σταθοκωστόπουλος ποστάρει φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο και ξεφτιλίζει την Καινούργιου! (PHOTOS)

Πρόκληση: Ο Σταθοκωστόπουλος ποστάρει φωτογραφίες με τη νέα του σύντροφο και ξεφτιλίζει την Καινούργιου! (PHOTOS)

Πρωτοφανές: Το ξέσπασμα των εργαζόμενων του MEGA on air στο δελτίο του σταθμού! (VIDEO)

Πρωτοφανές: Το ξέσπασμα των εργαζόμενων του MEGA on air στο δελτίο του σταθμού! (VIDEO)

“Κλείστε τον δεν θέλω να τον ακούω!” – Οι απαράδεκτες δηλώσεις του Τερλέγκα που έκαναν έξω φρενών την Σκορδά!

«Έκανα τεστ DNA στην κόρη μου και έδειξε ότι δεν είναι παιδί μου!»: Εξομολόγηση σοκ πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

«Έκανα τεστ DNA στην κόρη μου και έδειξε ότι δεν είναι παιδί μου!»: Εξομολόγηση σοκ πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

Loading...
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.